Praktijk Het Blad

Wie ben ik

Anne:

Na jarenlang werkzaam geweest te zijn in de horeca, heb ik een carrière switch gemaakt en ben ik terecht gekomen in de gezondheidszorg. Ik zocht meer verdieping in mijn werk en ik ben een hbo-opleiding gaan doen tot Psychosociaal therapeut, coach en counselor. Hierin ben ik afgestudeed en daarna ben ik verder gaan studeren.
Ik heb mijn diploma Psychosociale Basiskennis behaald en ik heb een cursus gevolgt voor het begeleiden van hoog sensitieve personen. Persoonlijke en professionele ontwikkeling vind ik belangrijk, waardoor ik mijn kennis blijf verbreden door een cursus of een studie te volgen.

 

Een stemming of emotie voel ik snel aan, ik ben empathisch en ik kan mij goed inleven in andere mensen. Dit komt door mijn levenservaring en mijn hoog sensitiviteit. Mijn kracht zit vooral in het kijken zonder oordeel, het zien van mogelijkheden en het liefdevol confronteren. Ik ben een positief ingesteld persoon en een probleem zie ik als een uitdaging, het is een leermoment waardoor je sterker wordt en groeit. Ik geloof dat ieder persoon het in zich heeft om zijn of haar leven een positieve wending te geven.